Xiaomi представила набор расширения к стилусу для планшетов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила набор расширения к стилусу для планшетов

Технологии&Авто
171
Американська інженерна компанія Boston Dynamics представила нового робота Stretch, який допомагатиме переміщати коробки на складах.
Про це повідомляє Reuters.
За словами віцепрезидента компанії з питань розвитку бізнесу Майкла Перрі, апарат може переміщати до 800 коробок вагою у 23 кг впродовж однієї години.
«Ми майже всюди на складах чули, що розвантаження вантажівок є однією з фізично найскладніших і найнеприємніших робіт. І ось тут може допомогти саме Stretch», – сказав він.
Перрі зазначив, що робот може виконувати тільки одну задачу – переносити коробки, проте велика кількість компаній у світі просили Boston Dynamics розробити робота саме для виконання цієї задачі.
Зазначається, що робот оснащений камерами і може розрізняти розміри коробок.
Нагадаємо, два роки тому Boston Dynamics представила двоколісного робота-вантажника Handle, здатного працювати з коробками однакового розміру вагою до 5 кг та самостійно розвантажувати-завантажувати складські піддони.
Новий робот Stretch має чотири колеса, що робить його більш стійким. Також він може переміщати коробки, майже у п’ять разів важчі, ніж ті, з якими працював Handle.
По материалам:
4PDA
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас