Китайский застройщик Evergrande в последний момент снова избежал дефолта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайский застройщик Evergrande в последний момент снова избежал дефолта

Фондовый рынок
783
Мешканець м. Суми сплатив 16-річний борг з аліментів розміром 111 124 грн. Крім того з нього було стягнуто 55 562 грн штрафу та 11 112 грн виконавчого збору.
Про це повідомляє Міністерство юстиції.
«На виконанні у Миргородському міськрайонному відділі державної виконавчої служби Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Суми з квітня 2013 року перебувало виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини, починаючи з лютого 2005 року», — йдеться в повідомленні.
Постановою державного виконавця накладено арешт на все майно боржника та його рахунки, відомості внесені до Державних реєстрів речових прав рухомого та нерухомого майна. Крім того, для забезпечення вимог щодо сплати аліментів, державним виконавцем до боржника застосовано заходи, передбачені частиною 9 статті 71 Закону України «Про виконавче провадження».
Як зазначається, завдяки застосуванню встановлених Законом обмежень, боржник сплатив 16-річний борг.
Усього упродовж 22−28 березня органи ДВС стягнули 111,5 млн грн аліментів. З них 23,6 млн грн проблемної заборгованості.
«Загалом же з початку 2021 року стягнуто 1,3 млрд грн аліментних платежів, з яких 260,1 млн грн — завдяки застосуванню до боржників встановлених Законом обмежень», — додали у Мін’юсті.

Довідка Finance.ua:

  • Інколи стається так, що аліменти стають непідйомним фінансовим тягарем, коли їх сплачувати просто нічим.
  • Народні депутати в першому читанні схвалили законопроєкт № 3881, який збільшує мінімальний розмір аліментів.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

По материалам:
НВ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас