Rolls-Royce привлекла $600 млн инвестиций на разработку малых ядерных реакторов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce привлекла $600 млн инвестиций на разработку малых ядерных реакторов

Фондовый рынок
438
Кабінет міністрів дозволив бюджетним установам укладати договори на постачання електроенергії без проведення тендерів після 1 квітня.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики.
«Для цього за ініціативи Міністерства енергетики сьогодні Кабінет Міністрів розширив перелік товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що бюджетні організації, зокрема лікарні, які не встигли обрати електропостачальника й у яких завершується термін постачання електричної енергії від постачальника «останньої надії», продовжуватимуть отримувати електроенергію без перебоїв.
За даними міністерства, нині близько 4000 бюджетних організацій отримують електроенергію від постачальника «останньої надії», але ці договори закінчуються 1 квітня.
«Прийнята постанова дає право таким організаціям без проведення тендерних процедур із закупівлі електроенергії, укладати договори на постачання електроенергії за ціною, що не перевищує ціну універсальної послуги для малих побутових споживачів (з урахуванням послуг з передачі та розподілу) на відповідній території», – пояснили в Міненерго.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет Міністрів підтримав рішення про збереження ціни на електроенергію для українців на рівні 1,68 грн за кВт/годину.
По материалам:
Mind
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас