General Electric разделят на отдельные компании — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric разделят на отдельные компании

Фондовый рынок
364
До кінця цього року Держмитниця розраховує завершити реорганізацію та кадрову реформу.
Серед іншого це передбачає і підвищення зарплат інспекторам митниці до $ 1−1,5 тис. (до 28−42 тис. грн за курсом НБУ), розповів глава відомства Павло Рябікін в інтерв’ю Радіо НВ.
За його словами, це буде чинником, який змусить людей боятися втратити роботу.
Рябікін додав, що в рамках чинного бюджету до кінця 2021 року зарплата інспекторів на місцях складе $ 650−700 (близько 18−19 тис. грн). При цьому він розповів про додатковий стимул для митників щодо участі в затриманні контрабанди.
«Я сподіваюся, що наступного року нам вдасться її підвищити. Крім того, ми пропонуємо сформувати спеціальний фонд для матеріального заохочення, куди б йшли кошти від реалізації контрабандних продуктів, вилучених і затриманих під час оглядів», — розповів Рябікін.
Але паралельно в Держмитниці займуться відсівом частини службовців. Також реформа передбачає набуття регіональними митницями статусу філій єдиної юрособи — самої Держмитслужби.
«Ми зараз здійснюємо переведення людей з раніше існуючої структури в нову структуру єдиної юрособи. При цьому ми здійснюємо перевірку, проводимо три види тестів: щодо професійних знань, умовний тест на IQ і так званий тест на лояльність», — сказав глава відомства.
Якщо людина здала всі ці тести, її переводять в нову структуру на випробувальний термін, під час якого вона має впродовж шести місяців пройти так звану перевірку на чесність. За цей час будуть проаналізовані декларації особи, декларації її родичів, її спосіб життя, публікації в ЗМІ тощо.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас