Смартфоны Pixel 6 сами звонят, пока их владельцы спят — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфоны Pixel 6 сами звонят, пока их владельцы спят

Мир
1179
Найбільший державний банк Польщі BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) погодив надання кредиту в сумі 81,5 млн євро на будівництво Innovation District IT Park – масштабного інфраструктурного проєкту Львівської ІТ-індустрії.
Про це повідомляє прес-служба ІТ Кластера.
Зазначається, що технологічний парк з офісами для 10 тис. ІТ-фахівців, мультифункціональним центром та науковими лабораторіями буде зведений у Львові на перетині вулиць Стрийської та Чмоли. Загальна вартість будівництва першої черги проєкту становить 136 млн євро. Відкриття першої черги планується в другій половині 2023 року.
«Ми дуже довго чекали цього рішення банку, результати щодо цього кредиту інвестори проєкту очікували отримати ще в лютому 2020 року. Проте вже тоді світові банки призупинили ухвалення важливих фінансових рішень через ситуацію з настанням коронакризи. Але ми раді, що інвестори проєкту отримали позитивну відповідь від банку, і з упевненістю можемо сказати, що проєкт рухається далі», – коментує Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластера.
Проєкт реалізується за участю локального інвестора та найбільшого ріал-естейт фонду світу, за підтримки та партнерства Львівського ІТ Кластера. Генеральним підрядником будівництва буде одна з найбільших будівельних компаній Польщі Unibep.
По материалам:
ITsider.
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас