В Минсоцполитики объяснили, при каком доходе можно обращаться за субсидией — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Минсоцполитики объяснили, при каком доходе можно обращаться за субсидией

Казна и Политика
38278
За даними тайванського ресурсу DigiTimes, компанія Huawei, що випустила в лютому свій третій смартфон з екраном-Mate X2, що згинається, має намір ще більш активно розвивати перспективний ринок цих високобюджетних пристроїв і готується випустити в другій половині 2021 року аж три нові складні апарати.
Як повідомляють галузеві джерела, цього разу китайський виробник, ймовірно, буде орієнтуватися на більш масовий сегмент для стимуляції попиту на складані смартфони. Втім, ціна Mate X2 – трохи менша за $3000 – не завадила покупцям зарезервувати 2,3 млн цих смартфонів ще до початку продажів.
Очікується, що й інші виробники смартфонів, включаючи Samsung і ASUS, підуть за прикладом Huawei і випустять свої нові складані моделі в другому півріччі. Будемо сподіватися, вони стануть помітно доступнішими за перші дослідні рішення.
За оцінками Digitimes Research, завдяки появі нових моделей загальносвітові поставки складаних смартфонів в 2021 році досягнуть 7 млн одиниць, що відображає істотне зростання ринку на тлі ​​2,8 млн пристроїв, відвантажених роком раніше.
Поширення складаних смартфонів також збільшить глобальні поставки складаних панелей AMOLED для смартфонів до 12 млн одиниць в поточному році в порівнянні з 4,4 млн, поставленими роком раніше.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас