Sony показала полноразмерные беспроводные наушники с функцией Extra Bass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony показала полноразмерные беспроводные наушники с функцией Extra Bass

Технологии&Авто
436
У Китаї Toyota все ще продає Highlander третього покоління, хоча на світовому ринку з 2019 року цей кросовер вже доступний в новому поколінні. Toyota Crown Kluger якраз і є Highlander четвертого покоління для Китаю.
Китайський Highlander носить логотип Crown, який роками прикрашав розкішні седани Toyota Crown. Автомобіль розроблявся спільно з китайським автовиробником FAW, як висококласна версія звичайного Highlander спеціально для Китаю. А продавати машини будуть дилери GAC.
Toyota має подібний підхід до меншого RAV4, який продає FAW, тоді як версія GAC, дещо інша на вигляд, отримала назву Wildlander.
Новий коронований кросовер Toyota з трьома рядами сидінь поки тримає технічні характеристики під прикриттям, однак Toyota відзначає, що він має гібридну силову установку, спільну зі стандартним Highlander.
Однак не обійшлося без витоків інформації, тому є дані, що Crown Kluger отримав установку на основі 2,5-літрового бензинового двигуна потужністю 189 кінських сил. Це робить його помітно менш потужним, ніж північноамериканські та європейські версії, з їх комбінованою потужністю в 243 кінські сили.
По материалам:
4PDA
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас