Bank of America прогнозирует резкий рост цен на нефть в 2022 году — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America прогнозирует резкий рост цен на нефть в 2022 году

Энергетика
573
Відтепер у відділеннях «RwS bank» ви зможете отримати весь спектр банківських послуг за допомогою цифрових документів з Дії.
Клієнти «RwS bank» можуть пред’являти цифровий паспорт замість оригіналу. Співробітник банку верифікує документ з Дії через штрихкод.
Як це працює:
  • в мобільному застосунку Дія клієнту потрібно обрати документ, на підставі якого буде здійснена ідентифікація: е-паспорта громадянина України або е-паспорта для виїзду за кордон;
  • натиснути на документ, на екрані телефону з’явиться штрихкод, який необхідно показати працівнику банку для сканування, або продиктувати 13 цифр під штрихкодом;
  • підтвердити запит в мобільному застосунку Дія на надання копії цифрового документа (е-паспорту). В запиті буде зазначена назва та адреса відділення «RwS bank», в якому клієнт здійснює операцію;
  • після підтвердження запиту на передачу документа та верифікації клієнта працівником банку надається необхідна послуга.
Для фізичних осіб, власників ID-картки, всі банківські операції у відділеннях «RwS bank» можуть проходити у взаємодії із застосунком Дія:
  • ідентифікація та верифікація клієнтів
  • відкриття рахунків
  • оформлення кредиту/депозиту
  • оформлення кредитної картки тощо.
Дія 2.0 — оновлений мобільний застосунок, за допомогою якого ви маєте змогу отримувати доступ до своїх цифрових документів і у декілька кліків шерити свої цифрові копії. Серед них — ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО).
По материалам:
НВ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас