Зеленський повідомив про зростання військового виробництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський повідомив про зростання військового виробництва

Казна та Політика
256
Зеленський повідомив про зростання військового виробництва
Зеленський повідомив про зростання військового виробництва
Президент Володимир Зеленський заслухав звіт про надходження техніки та боєприпасів, розподіл по бойових та комплектування резервних бригад, а також повідомив про зростання внутрішнього військового виробництва в Україні, зокрема про 10 САУ «Богдана» цього місяця.
«Щоденний звіт про безпекову ситуацію в Україні», — зазначив Зеленський у соцмережах.
З його слів, були «доповіді про надходження техніки та боєприпасів». «Розподіл по бойових та комплектування резервних бригад», — вказав він.
«Частка власного виробництва постійно зростає. Держава укладає з нашими підприємствами серйозні, тривалі контракти, які дають прогнозованість, можливість набирати людей і залучати інвестиції. Вже цього місяця наша промисловість уперше видає 10 „Богдан“, у травні й далі - ще більше», — повідомив Зеленський.
З його слів, МВС доповіло про завершення пошуково-рятувальної операції в Чернігові та ліквідацію наслідків нічного обстрілу безпілотниками.
«Також було важливе обговорення методів боротьби з російським пропагандистським телевізійним сигналом у прикордонних регіонах. Складне технічне завдання, але є власні розробки, які можуть із ним впоратися», — зазначив президент.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас