Українці можуть отримати субсидію, працюючи на пів ставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці можуть отримати субсидію, працюючи на пів ставки

Особисті фінанси
1549
Українці можуть отримати субсидію, працюючи на пів ставки
Українці можуть отримати субсидію, працюючи на пів ставки
Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день.
Про це розповіли в пресслужбі Пенсійного фонду.
Згідно з положенням про порядок призначення житлової субсидії, затвердженим постановою Кабміну від № 848, призначити субсидію працюючому на пів ставки можуть, якщо за особу було сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Зокрема, розмір якого не менший за мінімальний протягом трьох місяців у періоді, за який враховуватимуться доходи для призначення субсидії.
Нагадаємо, у ПФУ розповіли, що з 1 травня більшість одержувачів субсидії під час опалювального сезону отримають її автоматично в неопалювальний. Проте деяким громадянам доведеться подати заяву та декларацію про доходи й витрати для продовження отримання пільг на оплату комунальних послуг.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас