У Raiffeisen Bank назвали «малоймовірним» свій відхід з росії до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Raiffeisen Bank назвали «малоймовірним» свій відхід з росії до кінця року

Фондовий ринок
333
Raiffeisen Bank International — останній з великих іноземних банків, що зберігають повноцінну присутність в Росії, — знову відкладає відхід з російського ринку.
Голова Raiffeisen Bank International (RBI) Йоханн Штробль нагадав, що RBI планував виділити свій російський бізнес з групи до кінця грудня, пише Reuters.
За його словами, виділення російського бізнесу в окрему структуру до 31 грудня «вкрай малоймовірне», оскільки банк як і раніше розглядає сценарій продажу.
Хоча операція з продажу банку, який входить в топ найбільших в Росії за розміром активів і включений до переліку системно значущих, потребує численних дозволів регулюючих органів, це «ясний і, можливо, більш простий шлях», заявив Штробль.
Він додав, що «істотний прогрес» досягнутий за обома варіантами відходу з росії - і з продажу бізнесу, і по виділенню його в окрему структуру.
Австрійська банківська група Raiffeisen обіцяла покинути російський ринок з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну, проте станом на 5 травня 2023 року з початку року Raiffeisen Bank потроїв прибуток в росії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас