У компанії Tesla анонсували масштабне оновлення: що планують змінити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У компанії Tesla анонсували масштабне оновлення: що планують змінити

Фондовий ринок
675
У компанії Tesla анонсували масштабне оновлення: що планують змінити
У компанії Tesla анонсували масштабне оновлення: що планують змінити
У компанії Tesla анонсували масштабне оновлення автомобільного програмного забезпечення з новим інтерфейсом користувача, оновленим додатком Spotify тощо.
У компанії кажуть, що оновлення вийде вже цієї весни.

Що зміниться

По-перше, весняне оновлення Tesla збирається принести новий користувальницький інтерфейс для Model 3 і Model Y, що вироблені з 2022 року.
Друге велике оновлення — це бета-версія автоматичного перемикання режимів трансмісії Auto Shift, яка вийде для оновлених Model S і Model X.
Водії цих електромобілів Tesla зможуть використовувати екран для перемикання передач, але автовиробник завжди казав, що ключова мета полягає в тому, щоб авто з часом самі перемикали передачі.
Tesla також готує новий застосунок Audible, який створений для прослуховування аудіокниг Amazon.
Наявний застосунок Tesla Spotify також отримує оновлення. Тепер автомобілісти зможуть ділитись плейлистами між транспортними засобами та пристроями, а також регулювати швидкість відтворення треків.
У компанії також заявили, що в Model S та Model X 2021 з’явиться нова функція — Hands-Free Trunk, при активації якої багажник електромобіля відкриється самостійно, якщо ви стоїте біля задньої частини авто з мобільним телефоном.
Американський автовиробник також оголосив, що він зможе посилити рекуперативне гальмування на шосе для оновлених Model S та Model X.
Tesla чи Renault, дизель чи електрокар — не так важливо. Головне під час поїздок на авто — ваша безпека, тож радимо не забувати вчасно оформлювати обов’язкову автоцивілку. А швидко, зручно та вигідно це можна зробити на Finance.ua. Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Хочу вигідно придбати автоцивілку

За матеріалами:
Autogeek
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас