Рината Березнікова: «Наш основний пріоритет — підтримка бізнесу у воєнний час» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Рината Березнікова: «Наш основний пріоритет — підтримка бізнесу у воєнний час»

Кредит&Депозит
37
Рината Березнікова: «Наш основний пріоритет — підтримка бізнесу у воєнний час»
27 березня «Фінансовий клуб» провів круглий стіл на тему: «Як змінилось обслуговування корпоративного бізнесу під час війни». У зустрічі взяла участь Рината Березнікова, Заступниця Голови Правління Таскомбанку.
«Таскомбанк завжди був партнером для своїх клієнтів і продовжив підтримувати їх з перших днів воєнної агресії. Банк не зупинив кредитування підприємств, залишив доступ до встановлених лімітів по кредитах, овердрафтах юридичних осіб, а також, що було досить важливо, до кредитних лімітів по зарплатних картках. Ми вийшли на новий рівень партнерства у цей складний час — тісно співпрацюємо з клієнтами сьогодні, знаходимо рішення під складні запити та допомагаємо бізнесу подолати важкі виклики», — наголосила Рината Березнікова.
Як зазначила Рината Березнікова, нині конкуренція посилилася, але банк завжди робив фокус на якості та швидкості надання послуг. І зараз це також дає свій результат. Один з основних потоків клієнтів — це позитиві рекомендації від наших клієнтів та співпраця з їх контрагентами.
Обговорюючи питання кредитування підприємств, Рината Березнікова підкреслила, що наразі серед пріоритетних галузей фінансування: сільське господарство, компанії енергетичного комплексу, FMCG, газотрейдери, стратегічні державні підприємства, критична інфраструктура.
Довідка:
Таскомбанк — системно важливий банк, який працює на ринку понад 30 років. На сьогодні Таскомбанк залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки, активно працюють з населенням та посилюють присутність у регіонах, відкриваючи нові відділення. Чистий прибуток Банку у 2023 році склав 146,3 млн грн, а активи перевищили 34 млрд грн. Таскомбанк є частиною фінансово-промислової Групи «ТАС».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас