ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном

296
ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном
ПУМБ знизив комісію за зняття готівки за кордоном
Відтепер для клієнтів ПУМБ зняття готівки в банкоматах за кордоном стало ще вигіднішим. З 1 квітня 2024 банк знижує комісію за зняття власних коштів за кордоном до 1,5% від суми зняття. Раніше тариф становив 1.5% +4 дол.США. Це стандартний тариф для всіх дебетних карток ПУМБ.
Зверніть увагу, що може бути додаткова комісія від банку, в банкоматі якого здійснюється зняття готівки. Але, не хвилюйтеся — ПУМБ завжди йде на зустріч та робить усе можливе аби мінімізувати витрати клієнтів.
Нагадуємо, що максимальна сума зняття готівки за кордоном за тиждень обмежена лімітами НБУ і становить до 12 500 гривень в еквіваленті.
Ще не маєте валютної картки? Жодних проблем — валютну картку у доларах, євро, злотих або фунтах стерлінгів (за потреби клієнта) можна відкрити у застосунку ПУМБ Online (доступно для Android та iOS) буквально у декілька кліків.
Не потребуєте валютної картки і, водночас, хочете слідкувати за балансом у валюті? ПУМБ потурбувався і про це — відтепер клієнти банка мають можливість налаштувати автоматичне відображення гривневого балансу у валюті.
Слідкуйте зручно за своїми втратами разом із ПУМБ!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас