Apple зробила фірмові навушники EarPods і адаптер живлення на $10 дешевшими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple зробила фірмові навушники EarPods і адаптер живлення на $10 дешевшими

Технології&Авто
580
Apple, як відомо, більше не комплектує свої смартфони адаптерами живлення і дротовими навушниками, причому зміни торкнулися не тільки новеньких iPhone 12, але і більш старих моделей, які залишаються у продажу (iPhone Xr, iPhone 11 і iPhone SE 2020). Багато хто очікувано сприйняв цю новину негативно. Схоже, в компанії були готові до такої реакції і, щоб “згладити кути”, знизили вартість відповідних аксесуарів.
Так, навушники EarPods з роз’ємом Lightning в американському онлайн-магазині Apple тепер коштують $19. Тобто, вони стали на $10 дешевшими. Новий адаптер живлення потужністю 20 Вт з роз’ємом USB-C оцінений в $19. Знижка становить все ті ж $10 в порівнянні з ціною старого адаптера потужністю 18 Вт з роз’ємом USB Type-A.
Раніше Apple прибрала адаптер живлення зі стандартного комплекту поставки нового годинника Apple Watch Series 6 і Apple Watch SE (а також Apple Watch Series 3 і Apple Watch Nike нових партій), залишивши тільки кабель. Виняток зробили тільки для більш дорогих годинників Watch Edition і Watch Hermès.
Оголошуючи про рішення прибрати адаптер зарядки і навушники з комплекту всіх смартфонів, Apple заявила, що це дозволить скоротити викиди вуглецю на 2 мільйони метричних тонн на рік (все одно, що прибрати з доріг 450 000 автомобілів, за словами Apple).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас