Solway Investment Group GmbH інвестує у виробництво феронікелю в Україні $4 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Solway Investment Group GmbH інвестує у виробництво феронікелю в Україні $4 млн

Фондовий ринок
415
Швейцарська компанія Solway Investment Group GmbH розширює виробництво на Побузькому феронікелевому комбінаті і має намір інвестувати значні суми.
Про це повідомляє прес-служба підприємства.
У 2017 році комбінат переробив 1,2 млн тонн вологої руди на 15,3 тис. сухих метричних тонн нікелю у феронікель. У 2017 році $2,18 млн було направлено на ремонт технічного обладнання для підвищення ефективності виробництва. Капітальні витрати склали $3,88 млн.
У 2017 році завод інвестував $143 тис. у соціальну підтримку, а $213 тис. були інвестовані в програми в галузі культури та охорони здоров’я. Інші інвестиційні програми включали повну фінансову підтримку професійної освіти.
У 2018 році інвестиційний план буде зосереджений на підтримці виробничих потужностей і підвищенні ефективності роботи газоочисних агрегатів. У природоохоронні ініціативи планується інвестувати $4 млн.

Довідка Finance.ua:

  • Solway Investment Group – компанія, яка здійснює диверсифікований бізнес в гірничовидобувній і металургійній галузях.
  • Ключові компанії групи зареєстровані в Швейцарії, Люксембурзі та на Мальті, 100% статутного капіталу належить громадянам ЄС.
  • Основні виробничі активи Solway сконцентровані в Македонії, Гватемалі, Індонезії, Філіппінах, Аргентині, Демократичній Республіці Конго та Україні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас