В ДП "Документ" повідомили, коли зникнуть проблеми з видачею закордонних паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ДП "Документ" повідомили, коли зникнуть проблеми з видачею закордонних паспортів

Казна та Політика
4199
Ситуація із затримками у видачі закордонних паспортів в Україні налагодиться в грудні-січні. Про це повідомив представник ДП “Документ” Володимир Поліщук.
“На сайті поліграфкомбінату “Україна”, в інших джерелах, вже можна побачити, що уряд прийняв рішення про виділення коштів на закупівлю нової лінії для друку закордонних паспортів, яка буде вже в грудні цього року, або в січні наступного встановлено, налагоджена, і я думаю, всі проблеми не тільки з оформленням, але і з видачею закордонних паспортів незабаром зникнуть”, – заявив він, додавши, що ситуація, при якій громадяни невчасно отримують замовлені документи, поки зберігається. “Ситуація з ажіотажем, вона дещо покращилася, якщо так можна сказати.
Тобто, меншими черги стали, але все ж людям, які оформляли терміновий закордонний паспорт, доводиться його зараз чекати не сім робочих днів, а приблизно місяць. Ті, хто робить собі закордонний паспорт у звичайному режимі 20 робочих днів, чекають на свій виїзд за кордон приблизно два місяці, можливо, два з половиною місяці”, – сказав Поліщук.
Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ України допустило тимчасове ускладнення процесу подачі документів на оформлення закордонних паспортів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас