ПрАТ «Укргідроенерго» уклало контракт з ПАТ «Турбоатом» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПрАТ «Укргідроенерго» уклало контракт з ПАТ «Турбоатом»

Фондовий ринок
428
22 вересня ПрАТ «Укргідроенерго» уклало контракт з ПАТ «Турбоатом» на модернізацію, поставку і монтаж обладнання.
В рамках проекту «ГЕС Укргідроенерго. Реконструкція. ІІ черга. Коригування», затвердженого розпорядженням Кабміну, ПАТ «Турбоатом» виконає модернізацію гідротурбінного обладнання із заміною валу турбіни, камери робочого колеса, допоміжних систем технологічної автоматики, а також візьме участь у введенні в експлуатацію гідроагрегату станційний № 1 на філії «Каховська ГЕС».
Сума контракту ПрАТ «Укргідроенерго» з ПАТ «Турбоатом» склала 92 млн грн. Реалізація контракту запланована на 2017-2018 рр.
ПАТ «Турбоатом» спроектував, виготовив і поставив на ГЕС та ГАЕС ПрАТ «Укргідроенерго» 99 гідротурбін, у тому числі три найпотужніші в Європі насос-турбіни потужністю 410,23 МВт для гідроагрегатів №1-№3 Дністровської ГАЕС.

Довідка Finance.ua:

  • ПрАТ «Укргідроенерго» – найбільша гідрогенеруюча компанія України, доскладу якої входять дев’ять станцій на річках Дніпро та Дністер: Київська, Канівська,Кременчуцька, Середньодніпровська, Дністровська, Дніпровська та Каховська ГЕС,Київська та Дністровська ГАЕС. Будуються Канівська ГАЕС та Каховська ГЕС-2.
  • У 2017 році загальна кількість гідроагрегатів на станціях товариства склала 103, а їх сумарна встановлена потужність досягла 5744,8 мВт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас