ПАТ "Юнекс банк" став одним із переможців ix всеукраїнського конкурсу "Банк року – 2017" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ "Юнекс банк" став одним із переможців ix всеукраїнського конкурсу "Банк року – 2017"

Особисті фінанси
23
Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» (журнал БАНКИРЪ) оголосив результати проведення щорічного всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2017». ПАТ «ЮНЕКС БАНК» визнано переможцем у номінації «Лідер з якості обслуговування клієнтів – фізичних та юридичних осіб».
«Нам дуже приємно отримувати нагороду саме у цій номінації, адже визнання якісного обслуговування клієнтів – це один з ключових показників успішності банківської установи. Сьогодні, коли світ знаходиться у пошуку нових та ефективних фінансових інструментів, ми постійно розвиваємося , працюємо над впровадженням сучасних сервісів та інновацій. Команда ЮНЕКС БАНК націлена на стратегію win-win у відносинах з нашими клієнтами. Якщо ми допомагаємо нашим клієнтам досягти успіху та здійснити плани, то зростає і успішність нашого банку» – прокоментувала Голова Правління ПАТ «ЮНЕКС БАНК» Ганна Довгальська.
Урочисте нагородження переможців конкурсу у різних номінаціях відбулося 14 вересня 2017 року. Визначення кращих банківських установ України проходило на основі опитувань українських банків та їх клієнтів, думок авторитетних банківських експертів, Національного Банку України, Університету банківської справи, рейтингових агенцій тощо.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас