Amazon випустить розумні окуляри з підтримкою Alexa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon випустить розумні окуляри з підтримкою Alexa

Технології&Авто
251
З тим, що голосове управління і пов’язані з ним асистенти проникли в багато гаджетів, уже можна змиритися. Але віртуальні помічники продовжують захоплювати несподівані предмети побуту. Нещодавно був розумний холодильник від Panasonic, тепер Amazon пообіцяла окуляри з вбудованою Alexa, пише The Guardian.
Новий пристрій можна буде назвати «розумними окулярами», але він має важливу відмінність від тих же Google Glass – в них немає камери. Відповідно, відразу відпадають всі питання, пов’язані з приватністю і вторгненням у особисте життя інших. Через що в тому числі Google Glass так і не набули масового поширення.
Замість цього Amazon просто інтегрує в окуляри можливість доступу до своєї помічниці Alexa. Тобто за функціоналом це та ж колонка Amazon Echo, але трансформована в окуляри, і музику в такому форматі нормально не послухати. Окуляри будуть розуміти людську мову, а у відповідь транслювати звук через кістки людини. В окулярах буде реалізована технологія відтворення звуку за допомогою вібрацій, які будуть поширюватися по черепу. При такій конструкції вдасться обійтися без динаміків.
Очікується, що окуляри презентують разом з новою охоронною відеосистемою Amazon. Вона інтегрована з пристроєм Echo Show і буде так само підкорятися Alexa. Аналітики описують Alexa і пов’язані з нею продукти як одні з найуспішніших в історії компанії. За останніми даними продажу розумних колонок в США на 76% належать Amazon. Ймовірно, окуляри збільшать поширення Alexa.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас