Українцям поставлять діагноз за допомогою мобільного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям поставлять діагноз за допомогою мобільного

Технології&Авто
1355
В Україні запустили безкоштовний мобільний додаток для самостійної діагностики First Aid. З його допомогою можна швидко визначити причину болю, ознайомитися з ймовірними діагнозами і зрозуміти, наскільки критичним є захворювання, розповів нам один з розробників додатка Вадим Грінченко.
У додатку є опція консультації з лікарем – в Україні це безкоштовно, для користувачів в інших країнах за опцію доведеться заплатити. Також він допоможе викликати швидку допомогу в будь-якій країні світу натисненням однієї кнопки.
First Aid ставить користувачу ті ж запитання, що і лікар на прийомі: «де болить, як болить, де віддає, чим супроводжується біль, що полегшує біль».
В цілому програма знає про симптоми 52 хвороб, від крепатури після спортзалу до переломів і інсульту. Користувач також може експортувати результати діагностики в PDF-файл і потім показати його лікарю.
Робота над додатком і алгоритмами діагностики обійшлася її творцям в 5 тис. євро і зайняла два роки.
Після запуску розробники розраховують залучити українських лікарів, які будуть консультувати пацієнтів онлайн. Для більш детального обстеження пацієнтам все ж доведеться прийти на прийом особисто.
Заробляти планується на платних медичних консультаціях у Європі і США – зараз закінчується юридичне оформлення всіх необхідних документів для онлайн-консультування.
На даний момент додаток доступний тільки для iOS і підтримує російську, українську та англійську мови. Для релізу на Android, за словами розробників, необхідне залучення додаткових інвестицій в проект.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас