Посольство США порадило росіянам робити візи в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посольство США порадило росіянам робити візи в Києві

Світ
2150
Посольство США в Україні порадило росіянам подавати документи на американську візу в Києві.
“Особи, які зазвичай проживають в Росії, але які не можуть звернутися за візою в США своєчасно, можуть подати заяву в Києві. Заявники не зобов’язані бути резидентами України для отримання візи в Посольстві США в Києві, але повинні фізично перебувати в Україні під час подачі заяви на візу та отримання візи”, – повідомляється на сайті посольства.
Всі заявники повинні вказати місцеву адресу в Україні – адресу готелю, родичів, офісу – під час запису на співбесіду. Якщо віза схвалена, видача паспорта можлива тільки в межах України.
Видача віз росіянам в Києві – крок американців у відповідь на вимушене скорочення персоналу в Росії.
Як повідомлялося раніше, 30 липня Кремль вирішив “відновити дипломатичний паритет” – мовляв, кількість співробітників американської дипмісії в РФ має бути такою ж, як і кількість співробітників російської дипмісії в США. Тобто, складати 455 осіб. Тому американське посольство в Росії має скоротити кількість своїх співробітників на 755 осіб. Крім цього, у американців забрали дачу в Сосновому бору і склад на Дорожній вулиці.
Починаючи з 1 вересня 2017 року, співбесіди для отримання неімміграційної візи США проводяться тільки в посольстві США в Москві.
У відповідь США зажадали від Росії закрити генеральне консульство в Сан-Франциско і ще два дипломатичні об’єкти на своїй території.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас