Forward Bank назвав клієнтів-переможців акції "Розміщуйте депозит і вигравайте турпоїздку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank назвав клієнтів-переможців акції "Розміщуйте депозит і вигравайте турпоїздку"

Особисті фінанси
19
Forward Bank назвав трьох переможців акції «Розміщуйте депозит і вигравайте турпоїздку», які стали володарями подарункових сертифікатів на подорож від туроператора TUI.
Сертифікат на суму 50 000 грн виграла Захарчук Ірина Миколаївна, а сертифікати по 25 000 грн кожен отримали Новохацький Олександр Олександрович та Романовська Марія Яківна.
Акція стартувала 03 липня 2017 року і тривала до 31 серпня 2017 року. Для участі в акції необхідно було розмістити депозит на три місяці або поповнити діючий на 50 000 грн чи еквівалент цієї суми в доларах або євро. Переможці визначалися шляхом випадкової вибірки, згідно з Умовами проведення акції.
«Ми дякуємо всім учасникам за вибір Forward Bank в якості фінансового партнера, а переможцям бажаємо добре відпочити і отримати море позитивних вражень», — сказав Голова Правління банку Андрій Кисельов.
Forward Bank пропонує різноманітну лінійку депозитних програм, що дозволяють не тільки отримувати високий дохід, а й мати вільний доступ до коштів. При цьому банк робить акцент на дистанційні канали роботи з клієнтами. Forward Bank продовжує виконувати підвищені показники ліквідності, які висуваються для банку, орієнтованого на клієнтів-фізичних осіб — «ощадного банку», згідно з термінологією Національного банку України.
Так, станом на 15.09.2017 р коефіцієнт миттєвої ліквідності (H4) склав 158,03 %, при нормативному значенні — не менше 30 %; коефіцієнт короткострокової ліквідності (Н6) склав 104,04 %, при нормативному значенні — не менше 60 %; коефіцієнт поточної ліквідності (H5) склав 186,43 %, при нормі — не менше 40 %. Адекватність регулятивного капіталу (платоспроможності H2) становить 15,34 %, при нормативному значенні — не менше 10 %.
Надійність Банку та ефективність його діяльності підтверджені авторитетними рейтингами. Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Незалежної асоціації банків України, входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас