Як "кинути" на 200 тисяч гривень при обміні валюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як "кинути" на 200 тисяч гривень при обміні валюти

Кримінал
3159
В Івано-Франківську під приводом обміну валюти шахраї виманили у жінки 209 тис. гривень.
Як повідомили в головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області вчора, 18 вересня, до місцевого відділу поліції звернулася 58-річна місцева жителька, повідомивши про те, що невідома під приводом обміну валюти (гривні в долари) шахрайським способом витягнула у неї близько 209 тисяч гривень.
“Щоб не переплатити, жінка знайшла в Інтернеті оголошення, де можна обміняти гривні за вищим курсом. Нічого не підозрюючи, потерпіла зателефонувала за номером, вказаним в оголошенні. На дзвінок їй відповіла жінка і запевнила, що працює в одному з місцевих банків, куди потрібно підійти, щоб здійснити обмін”, – повідомили в поліції.
При цьому жінка виставила умови, за якими перед тим, як прийти в банк по долари, вона повинна перерахувати гривні на банківський рахунок, номер якого їй надішлють смс-повідомленням. І тільки після цього вона винесе долари.
Потерпіла виконала установки, перерахувала на вказаний рахунок гроші і, як пізніше усвідомила, втратила всі кошти. Телефонний зв’язок обірвався.
Зрозумівши, що її обдурили, жінка відразу ж звернулася в правоохоронні органи, які оголосили шахрайку в розшук.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас