Безпілотні дрони і літаючі автомобілі вселяють жах в американців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпілотні дрони і літаючі автомобілі вселяють жах в американців

Світ
591
Згідно з опитуванням, дві технології здалися однаково важливими всім респондентам, незалежно від статі і віку. Це заряджання смартфона через Wi-Fi, на яке нещодавно отримала патент компанія Apple, і 3D-друк внутрішніх органів. Також в список найбільш очікуваних американцями технологій потрапили вертикальні ферми, кіберсітківка, нейронне мереживо і голограми.
Серед найстрашніших технологій на першому місці виявилися автономні безпілотні дрони. Далі все залежить від віку. Мілленіали найбільше бояться комп’ютерів, які вчать себе самі. Покоління Х (народжені в період з 1965 по 1979 роки) більше занепокоєне безпілотними автомобілями, а «бебі-бумери» (діти 1980-х) — літаючими.
Виявилося, що мілленіали більш захоплено ставляться до технологій, ніж старші покоління. І хоча всі категорії, незалежно від віку, переймаються негативними наслідками тих чи інших технологій, мілленіали ставляться до них більш оптимістично, незважаючи на наслідки, пов’язані з безробіттям.
У середньому чоловіки бояться технологій менше, ніж жінки. При цьому останні на порядок сильніше за чоловіків бояться надрукованої їжі, безпілотних автомобілів і глибокого сну. Виняток становить машинне навчання, яке однаково турбує і чоловіків, і жінок.
Голова ради директорів французького банку BNP Paribas Жан Лем’єр вважає технології фактором зростання і вірить, що вони матимуть тільки позитивний вплив на суспільство. Автоматизація не позбавить людей роботи, впевнений Лем’єр, але змінить її характер. BNP Paribas вже почав готуватися до нової реальності і виділив €3 млрд на розвиток цифрових технологій.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас