ПАТ "БТА БАНК" став переможцем у номінації "Найбільш клієнтоорієнтований банк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ "БТА БАНК" став переможцем у номінації "Найбільш клієнтоорієнтований банк"

Особисті фінанси
49
ПАТБТА БАНК” став переможцем у номінації “Найбільш клієнтоорієнтовний банк” у ІХ Всеукраїнському конкурсі “БАНК РОКУ – 2017” за версією МФ Клубу “Банкиръ”.
14 вересня у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу за участі ТОП менеджменту банків-номінантів, представників Національного банку України, громадських організацій, банківських об‘єднань та засобів масової інформації.
Ставши вже традиційним, цей конкурс проводився для визначення кращих банків, яким довіряють відповідно до аналізу якості професійної діяльності фінансово-кредитних установ і рівня довіри клієнтів. Комплексна оцінка НБУ, регуляторних органів, рейтингових агентств, врахування думок експертів, прозорість, об’єктивність і достовірність аналізу фінансових результатів, забезпечили репрезентативність дослідження і цінність підсумків конкурсу для широкої банківської спільноти.
Анатолій Денисенко, Заступник голови правління ПАТБТА БАНК, прокоментував нагороду: “Ми дуже вдячні організаторам конкурсу, експертам, колегам та всім нашим клієнтам, які довіряють нам, користується нашими послугами та сервісами. В умовах конкуренції саме клієнтоорієнтованість дозволяє нам продовжувати плідну співпрацю з клієнтами та будувати з ними партнерські відносини у майбутньому”.
За матеріалами:
БТА Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас