Страховка – швидко і просто з інтернет-додатком My Alfa-Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Страховка – швидко і просто з інтернет-додатком My Alfa-Bank

Фінтех і Картки
91
Плануючи поїздку за кордон, необхідно подбати про такий важливий «острівець фінансової безпеки», як страховий поліс. Альфа-Банк Україна спільно з СК «Альфа Страхування» пропонує своїм клієнтам найпростіший та найшвидший спосіб його оформлення – через інтернет-додаток My Alfa-Bank, в якому нещодавно з’явилася така додаткова опція.
Завдяки продуманому і вивіреному впровадженню нової опції оформлення страхового полісу в My Alfa-Bank відрізняється швидкістю, простотою та можливістю самостійного обирати лише ті страхові послуги, які клієнт бажає придбати.
При оформленні страховки для виїзду за кордон необхідно зайти в інтернет-банкінг My Alfa-Bank, обрати категорію «Страховки» в розділі «Послуги» і обрати необхідні параметри. Готовий страховий поліс направляється клієнту на електронну пошту.
«Оформлення страхового полісу в My Alfa-Bank доповнює ряд корисних онлайн-сервісів для виїжджаючих за кордон на відпочинок або по роботі. За 5 хвилин можна оформити довідку про стан рахунку українською або англійською мовами, дозволити використання карти для подорожі в іншій країні, встановити ліміти на суму та кількість операцій за кордоном, а тепер і оформити страховку. Оформлення страховки в My Alfa-Bank виконано у вигляді конструктора, тобто має дуже гнучкий набір параметрів, що впливають на тип та вартість страховки. Саме клієнт самостійно обирає, що йому необхідно» – коментує Ольга Папанова, директор з розвитку електронного бізнесу Альфа-Банку Україна.
Такий страховий поліс можна використовувати як для отримання візи в посольствах (поліс акредитований у всіх закордонних посольствах в Україні), так і для забезпечення страхового захисту в безвізовій подорожі від витрат на невідкладну медичну допомогу та інших видів допомоги за кордоном.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас