Tesla представила зменшену Supercharger модель для міста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla представила зменшену Supercharger модель для міста

Технології&Авто
965
Tesla розробила компактну модель електрозаправки Supercharger. Системи такого типу компанія планує встановлювати в жвавих районах великих міст. Перші міні-моделі з’являться в Чикаго і Бостоні. Заповнити заряд батареї за їх допомогою можна буде менше, ніж за годину.
Нові компактні станції підзарядки Supercharger обладнують поруч з торговими центрами і супермаркетами, а також у центральних районах міст. Електромобіль можна буде залишити на станції і провести час очікування в магазині чи кафе.
Раніше голова Tesla Ілон Маск заявляв, що компанія не дозволить клієнтам перетворювати заправні станції на паркування. Багато хто скаржився, що водії залишають автомобіль заряджатися і йдуть у своїх справах. Однак тепер Tesla заохочує такий підхід.
Через зменшений розмір електрозаправні системи зможуть забезпечувати потужність 72 кВт — майже в два рази менше, ніж у старих моделей з віддавною потужністю 120 кВт. Як повідомляє The Verge, в середньому на процес заряджання піде 45-50 хвилин.
Tesla встановить моделі нового типу в Бостоні і Чикаго, а з часом вони з’являться в інших великих містах. Власники електромобілів марки щорічно можуть користуватися системами обмежену кількість разів. Зазвичай ліміт становить 400 кВт на рік. Їх вистачає на 1600 км шляху або на 4 повних зарядки моделі P100D. Після вичерпання ліміту за використання Supercharger доводиться платити.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас