СБУ оголосила в розшук екс-мера Києва Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ оголосила в розшук екс-мера Києва Черновецького

Казна та Політика
590
Служба безпеки України (СБУ) оголосила в розшук колишнього міського голову Києва Леоніда Черновецького.
Згідно з інформацією на сайті Міністерства внутрішніх справ України в розділі “Розшук”, Л. Черновецького розшукує СБУ як особу, що переховується від органів прокуратури.
Вказана дата зникнення – 24 липня 2017 року, місце зникнення не названо.
Екс-мер Києва звинувачується за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Також зазначено, що є ухвала суду про дозвіл на затримання з метою приводу.
Як повідомлялося, 14 липня 2017 року Л. Черновецькому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.
Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкта інженерної і транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в Києві.
25 липня слідчі Генпрокуратури України отримали дозвіл суду на затримання Л. Черновецького з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас