Ікони, 3 кг золота і тисячі доларів: ГПУ обшукала одного з екс-керівників МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ікони, 3 кг золота і тисячі доларів: ГПУ обшукала одного з екс-керівників МВС

Кримінал
1699
Під час обшуків у високопосадовців часів Януковича в одного з екс-керівників МВС виявили $200 тис. та 3 кг золота.
Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.
В одного з колишніх керівників МВС часів Януковича виявили і вилучили понад $200 тис., 3 кг золота, дорогоцінні вироби, картини, ікони, зброя та набої до неї. А також документи і чорнові записи, що стосуються проведення силових операцій правоохоронних органів з протидії протестним акціям.
Слідчі ГПУ провели обшуки також в інших високопосадовців часів Януковича.
“Ці особи причетні до вчинення злочинів, зокрема перереєстрування на підставних осіб низки підприємств з метою прикриття незаконної діяльності з легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом”, – йдеться у повідомленні.
Під час обшуків за місцем проживання співучасників злочинної групи та офісних приміщень вилучено бухгалтерські документи та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність, підроблені печатки органів державної влади та печатки підприємств з ознаками фіктивності, нерезидентів, штампи і печатки нотаріусів.
“За результатами обшуків на підприємствах (у портах та зернових терміналах), де відбувався незаконний експорт, вилучено продукції, за попередніми даними слідства, на загальну суму близько 200 млн грн”, – повідомила Сарган.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас