V.I.P.-сервіс від Банку "ГЛОБУС" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

V.I.P.-сервіс від Банку "ГЛОБУС"

Особисті фінанси
43
Відчуйте новий рівень обслуговування.
З початку вересня Банк “ГЛОБУС” пропонує своїм привілейованим Клієнтам новий рівень V.I.P. консьєрж*. Нова послуга доступна цілодобово 365 днів на рік. У кожного такого Клієнта є віддалений помічник, який завжди на зв’язку, готовий допомогти і легко вирішує будь-які питання.
Клієнт “ГЛОБУСА” може звернутися по допомогу будь-яким зручним йому способом – телефоном, через e-mail, Telegram-чат або мобільний додаток UAHelper. Ми надаємо Клієнту можливість підключити до послуги консьєрж-сервісу його персонального асистента, члена сім’ї або персонального менеджера банку для вирішення поточних завдань. Це гарантує максимальні швидкість і якість надання послуг і не відволікає Клієнта від його повсякденних справ.
“Для Банку “ГЛОБУС” це можливість підвищити активацію послуги, прищепити культуру користування консьєрж-сервісом і, як наслідок, збільшити рівень лояльності Клієнтів. Оскільки Банк оплачує тільки виконані звернення Клієнтів, у компанії, що надає послугу консьєрж-сервісу, є мотивація максимально залучати Клієнтів в процес замовлення послуг,” – зазначила Іванна Погуляйко, начальник управління платіжних систем і карткових продуктів Банку “ГЛОБУС”.
*При партнерстві з консьєрж-компанією ТОВ “Всеукраїнська сервісна компанія “УКРАССІСТ
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас