Кабмін очікує перевиконання плану з митних надходжень до держбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін очікує перевиконання плану з митних надходжень до держбюджету

Казна та Політика
151
Кабінет Міністрів очікує перевиконання плану з митних надходжень до державного бюджету в 2017 році на 50 млрд гривень.
Про це сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман на брифінгу під час ознайомлення з капітальним ремонтом дороги “Київ – Знам’янка”.
“Пам’ятайте, я обіцяв торік, що ми бачимо на митниці ресурс від 35 до 50 млрд (гривень), який, можливо, десь розходився по кишенях. Я вам хочу підкреслити, що цього року ми плануємо перевиконання митниці десь на 50 млрд (гривень). Це означає, що ці кошти, про які я говорив, ми почали діставати з тіньових схем і направляти в бюджет країни”, – сказав Гройсман.
Він зазначив, що в рамках експерименту з початку року з сум перевиконання плану з митних надходжень уряд вже направив на будівництво і ремонт доріг 8 млрд гривень і до кінця року ця сума збільшиться до понад 12 млрд гривень.
Прем’єр додав, що в 2017 році на будівництво та ремонт доріг за рахунок коштів держбюджету планується направити 30 млрд гривень, а в 2018 році – 40 млрд гривень.
Гройсман допустив, що в разі погодження з Верховною Радою, в 2018 році може бути продовжена практика відрахування частини коштів від перевиконання митницею плану з надходжень до держбюджету на дороги через дорожній фонд.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас