Краудфандингова платформа MIP Capital — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Краудфандингова платформа MIP Capital

Валюта
421
У багатьох випадках краудфандинг передбачає інвестування в проект тільки заради допомоги його реалізувати, тобто без мети отримати якусь вигоду. Але у випадку з краудфандинговим майданчиком MIP Capital все влаштовано інакше. На цьому сервісі і керуючі проектами, і інвестори однаково налаштовані на отримання доходу.
Краудфандингова платформа MIP Capital
Створений досвідченими професіоналами, сервіс MIP Capital відразу ж став популярним серед представників не тільки онлайн, але і оффлайн бізнесу. Краудфандинг на цій платформі було виведено на новий рівень і систематизовано.
Грамотні керівники в інвестиційних проектах
Успіх сервісу насамперед пов’язаний із грамотним вибором керуючих для інвестиційних проектів. З одного боку, подати заявку з інвестиційною пропозицією може кожен. Але далі відбувається не просто її розгляд, але і співбесіда з заявником, яка призначена для визначення його професіоналізму та рівня кваліфікації. Тобто перевіряється, наскільки ця людина відповідає заявленим цілям і задачам, чи зможе вона бути корисною для потенційних інвесторів. Такий підхід забезпечує мінімальні ризики і дає перспективу на отримання стабільного прибутку за проектом краудфандингу.
У MIP Capital передбачено чотири напрямки інвестування, і в двох з них формат співпраці схожий з ПАММ-рахунками на Форексі. Це напрямки «Криптовалюти» і «Ставки на спорт». Керуючий надає оферту для інвесторів з графіками і таблицями за доходами, а також відображення результатів роботи за останній час. Рахунки з грошовими коштами залишаються у власності компанії, а керуючі можуть здійснювати лише торговельні операції по них.
Розділ «Бізнес і стартапи» передбачає пул коштів від різних інвесторів, що передається керуючому, який повинен з їх допомогою організувати бізнес, що приносить дохід, або поліпшити показники вже існуючого. У цій ситуації відповідальність виконавця робіт стає ще вищою, тому в MIP Capital дуже уважно ставляться до підбору керуючих на такі важливі проекти. Краудфандинг на платформі повинен бути прибутковим для всіх, про це завжди пам’ятають і вибирають тільки справді грамотних фахівців.
Ще один напрямок – інвестиції в сферу обміну електронних валют. В цьому напрямку вимоги до керуючих не такі високі, але вони є. Хоч інвестиції в електронні обмінники і приносять мінімальний дохід в порівнянні з іншими напрямками платформи MIP Capital, але цей дохід все одно повинен бути. А без грамотного керівника добитися стабільного доходу в сфері обміну електронних валют буде дуже складно.
Унікальна платформа для краудфандингу
Інвестором на платформі MIP Capital може стати кожен, бо мінімальний внесок дорівнює всього 10 доларам. І ця платформа привертає до себе все більшу увагу, тому що вона унікальна і не має аналогів. Причому унікальність сервісу проявляється у всьому, починаючи від його дизайну і закінчуючи функціоналом. Незважаючи на те, що сервіс виступає лише в ролі посередника між керуючими й інвесторами, його творці беруть на себе гарантії при укладенні інвестиційних угод. При цьому на платформі є широкий вибір проектів для вкладення коштів, що дозволяє мінімізувати ризики.
Multi Invest Platform – https://mip.capital
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас