У Сінгапурі запустять сервіс роботаксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сінгапурі запустять сервіс роботаксі

Технології&Авто
181
Американський стартап NuTonomy, який розробляє робомобіль, сподівається запустити сервіс автономного таксі в Сінгапурі вже в другій половині 2018 року.
Про це заявив виконавчий директор NuTonomy Карл Ягнемма. Очікується, що компанії, що надають послуги з перевезення пасажирів, стануть першими, хто буде експлуатувати робомобілі через їх високу вартість, яка виключає вихід автономного транспорту на масовий ринок.
NuTonomy в даний час проводить випробування в Сінгапурі в партнерстві з Grab, популярним в Південно-Східній Азії сервісом онлайн-таксі. В майбутньому NuTonomy планує ввести повноцінну комерційну послугу з перевезення пасажирів на роботаксі, правда, все ще з водієм за кермом, який зможе втрутитися, якщо щось піде не так.
NuTonomy, яка працює з декількома автомобільними компаніями, включаючи Renault SA, заявила, що планує почати комерційні перевезення на роботаксі в наступному році, не уточнюючи терміни. Ягнемма в інтерв’ю сказав, що він сподівається на другий квартал 2018 року, хоча терміни можуть бути перенесені на кінець наступного року.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас