Порошенко: "точку неповернення", незважаючи на економічне зростання в Україні, ще не пройдено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: "точку неповернення", незважаючи на економічне зростання в Україні, ще не пройдено

Казна та Політика
3296
Україна вже демонструє економічне зростання, однак точка неповернення ще не пройдена, заявив президент Петро Порошенко.
“Зараз, нарешті, після блокування Росією в зв’язку з окупацією економічного потенціалу Донбасу і Криму, ми відновили економічне зростання, і вже п’ять кварталів поспіль країна демонструє економічне зростання”, – сказав П. Порошенко в ході робочої поїздки в Кіровоградську область у понеділок.
За словами глави держави, “найважче вже позаду”.
“Країна витримала випробування, український народ з честю продемонстрував свою здатність об’єднатися, протистояти агресору і в умовах війни забезпечити ефективний розвиток. На жаль, хочу зазначити, що в цьому сенсі точку неповернення ми ще не пройшли”, – сказав П. Порошенко.
За його словами, повернути країну у зворотний бік може як відновлення Росією гарячої фази війни, так і дії політиків-популістів, які, “дестабілізуючи ситуацію всередині країни, здатні звести нанівець всі наші зусилля”.
“Вони (популісти – ред.) здатні знищити все те, що люди вистраждали в останні роки, і робили все для того, щоб вигуками “всьому кінець, все пропало” деморалізувати українців”, – сказав П. Порошенко, додавши, що докладе максимум зусиль, щоб не допустити цього сценарію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас