США призупинять видачу віз по всій Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США призупинять видачу віз по всій Росії

Світ
2517
США призупиняють видачу неімміграційних віз по всій Росії.
Про це повідомили в американському посольстві.
Також наголошується, що видачу віз буде відновлено, але в скороченому обсязі. Це пов’язано зі зменшенням кількості співробітників посольства США в Росії, додали в дипмісії.
Нагадаємо, 28 липня російська влада вимагала від США скоротити кількість співробітників американських дипмісій на території Росії до 455 осіб. Крім цього, з 1 серпня призупинено використання посольством США двох об’єктів нерухомості в Москві — дачі в Срібному Бору та складу на вулиці Дорожній.
Разом з тим адміністрація президента США посилила правила перевірки для видачі віз, приміром, пропонується вказати імена, під якими заявник зареєстрований в соцмережах.
За новими правилами співробітники консульств США будуть запитувати у тих, хто бажає отримати візу, номери всіх їхніх минулих закордонних паспортів, імена профілів у соцмережах, якими вони користувалися в останні п’ять років, а також докладну біографію за останні 15 років – дані про роботу та переміщення по світу.
Крім того, наголошується, що питання мають характер необов’язкових, проте в анкеті зазначено, що відсутність відповідей може вплинути на рішення про видачу візи.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас