Біткоїн зросте в ціні до 100 тис. дол.: прогнози експертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткоїн зросте в ціні до 100 тис. дол.: прогнози експертів

Фінтех і Картки
5309
У серпні 2017 року біткоїн досяг своєї рекордної вартості після блокування Segwit. З початку року ціна біткоїнів зросла втричі, і багато професійних аналітиків і трейдерів вважають, що зростання буде продовжуватися. Головний аналітик Goldman Sachs припустив, що під час поточної хвилі воно досягне $3,700, але в результаті активного зростання біткоїн подолав позначку в $4323. Тоді як аналітик RT і криптозахисник Макс Кейзер був ближчим у своїх здогадах, заявивши, що межа становитиме близько $5000.
Біткоїн зросте в ціні до 100 тис. дол.: прогнози експертів
Гарвардський академік і біткоїн-інвестор Денніс Порто вважає, що біткоїн протягом кількох років зростатиме ще вище і швидше, ніж в будь-якому з вищевказаних прогнозів.
У своєму інтерв’ю для Business Insider UK Порто пояснив, що ціна біткоїна може досягати 100 000 доларів США за монету вже в лютому 2021 року, якщо вона буде діяти за законом Мура, одним із так званих «золотих правил цифрових технологій».
За словами Порто, швидкозростаючі технології мають подвоєння часу, що означає, що їх ефективність подвоюється протягом послідовних, повторюваних термінів. Такої ж думки дотримується і український фахівець з криптовалютики Олег Кудренко. За час своєї роботи Олег здійснював менторство і суддівство на SingularityU Ukraine Global Impact Challenge, Microsoft Imagine Cup та низці інших заходів, а також був спікером на Iforum 2016, 2017, Ua-blockchain-hackathon. Традиційно закон Мура застосовувався до обчислювальної технології, але багато фахівців стверджують, що ціна біткоїна досі дотримувалася тенденції більш або менш точно кожні вісім місяців протягом всієї її історії.
Як заявляє сам Денніс Порто:
«Закон Мура спочатку застосовувався до кількості транзисторів в ланцюзі, але цим його прикладне значення не обмежене – він може застосовуватися до будь-якої цифрової технології, що зростає експоненціально».
Біткоїн зросте в ціні до 100 тис. дол.: прогнози експертів
Зрозуміло, закон Мура не може поширюватися на нескінченність. Врешті-решт, схеми більше не зможуть утримувати більше транзисторів. Аналогічно, ціна біткоїнів не буде продовжувати подвоюватися кожні вісім місяців на необмежений строк; у певний момент темпи її підвищення обов’язково повинні знижуватися.
Одним з топових спецаилистов у цій сфері в Україні є Олег Кудренко, який і поділився з нами цими прогнозами й сам вірить, що зовсім скоро біткоїн знову злетить вгору. Олега Кудренка визнано однією з 15 осіб, які мали істотний вплив на розвиток криптотехнологій в Україні. І він проведе майстер-клас для всіх бажаючих поринути в це середовище.
Аналіз та відстеження подібних стрибків є головною умовою ефективного використання усього потенціалу ринку криптовалют. У цій сфері Олег Кудренко є одним з провідних фахівців, чиї курси і лекції прослухало понад 10 000 осіб. Про найближчу подію Ви можете дізнатися на сайті.
Припускаючи, що біткоїн продовжить дотримуватися цього золотого правила в найближчій перспективі, Порто очікує, що ціна біткоїнів буде перевищувати $ 100 000 до лютого 2021 року.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас