Суд Москви відмовився заарештувати турбіни Siemens — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд Москви відмовився заарештувати турбіни Siemens

Світ
502
Суддя Арбітражного суду Москви відмовився заарештувати за позовом німецького концерну Siemens чотири газотурбінні установки, які були доставлені в Крим.
Як повідомляє російський портал “Електронне правосуддя”, 18 серпня суд виніс рішення Про відмову в прийнятті забезпечувальних заходів”.
Наступне засідання у справі відбудеться 18 вересня.
Як повідомлялося, Siemens подав позови проти причетних до постачання його турбін в окупований Крим.
Відповідачами за позовом є ВАТ “ПО “Технопромекспорт”, ТОВ “ПО “Технопромекспорт” і ТОВ “Сіменс Технології газових турбін” (спільне підприємство Siemens і російської компанії “Силові машини”).
В німецькому концерні стверджують, що отримали з надійних джерел інформацію про те, що принаймні дві з чотирьох газотурбінних установок, які були поставлені для проекту в Тамані, опинилися в Криму. Як заявляє Siemens, такий розвиток подій є явним порушенням контрактів, що забороняють клієнту поставляти устаткування на півострів.
“В результаті Siemens ініціював кримінальне розслідування відносно відповідальних осіб. Більш того, Siemens подав позови про припинення будь-яких додаткових поставок в Крим і повернення вже доставленого обладнання у вихідне місце призначення – Тамань”, – сказав представник компанії Вольфрам Трост.

Довідка Finance.UA:

  • Раніше до Криму були поставлені турбіни виробництва німецького концерну Siemens в обхід санкцій ЄС.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас