Щорічний форум по бізнесу з Китаєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Щорічний форум по бізнесу з Китаєм

Світ
37
26-27 серпня в Києві за підтримки Альфа-Банку Україна відбудеться Форум по бізнесу з Китаєм. Його мета – відкрити для українських підприємців нові можливості по веденню бізнесу в цій державі.
Експерти Альфа-Банк Україна розкажуть, як офіційно оформляти угоди і отримати оборотні гроші, а також, як купити валюту і відправити в Китай. А також дадуть відповідь на всі питання, що стосуються валютно-експортних операцій, нюансів валютного законодавства.
Організатор і основний спікер заходи – Дмитро Ковпак, експерт №1 в області побудови бізнесу з Китаєм, засновник Dreamer Academy, автор програми «Коучинг з 100 $ до 100 000 $», яку пройшли понад 4500 осіб.
Захід покликаний відповісти на найактуальніші питання, що стосуються підбору товарного асортименту, експортних особливостей, організації поставок, торгівлі товарами, виробленими в Китаї, будуть представлені успішні кейси.
Так само на Форумі будуть представлені трендові китайські товари і новинки 2017 го року, які можуть зацікавити українського споживача.
Захід буде проходити в форматі інтерактиву. Ознайомитися з повним складом спікерів і програмою можна за посиланням
Форум буде проходити в конгрес-холі “Космополіт” за адресою: Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас