Німці дали Києву €280 тисяч, щоб зробити з нього "розумне місто" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці дали Києву €280 тисяч, щоб зробити з нього "розумне місто"

Казна та Політика
828
Німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Міністерства економічного розвитку і співпраці Німеччини виділила Києву 280 тисяч євро для реалізації проекту Kyiv Smart City 2020 року – трансформації Києва в “розумне місто”.
Про це повідомляє КМДА.
В рамках концепції Kyiv Smart City 2020 близько 200 державних службовців, журналістів і представників громадськості пройдуть кваліфіковане навчання для компетентного користування порталом “Відкритий бюджет”.
Можливості цього порталу сприятимуть отриманню інформації про розподіл бюджетних асигнувань і виконання бюджету окремими його розпорядниками з їх позиціонуванням на карті Києва.
Також він надасть доступ до інформації про доходи, отримані від здачі в оренду або інших способів використання муніципальної власності.
Все це, як передбачається, дозволить краще боротися з корупцією і створювати умови для прозорості управління бюджетними коштами Києва, а також підвищить кадровий потенціал співробітників муніципалітету.
Завершення реалізації всіх заходів заплановано на початок 2018 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас