День Фінансів.юа: прогноз курсу гривні від Goldman Sachs і 76 тис. "безхазяйних" квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: прогноз курсу гривні від Goldman Sachs і 76 тис. "безхазяйних" квартир

1671
Четвер, 17 серпня, виявився днем обліку. Загалом підраховано, розкрито, спрогнозовано за сьогодні було наступне:
Відкриті дані. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що Україна стала першою країною в світі, яка приєдналася до Глобального реєстру кінцевих власників компаній.
Прогноз від Goldman Sachs щодо гривні. Аналітики інвестбанку помітили, що гривня на міжбанку зміцнюється вже десяту сесію поспіль і прогнозують подальше поступове зміцнення української нацвалюти. Щоправда, вже 2019 року фахівці очікують розворот тренду.
Підраховано, скільки газу Україна накопичила у своїх сховищах. Раніше Насалик заявив про плани з накопичення в ПСГ України до 1 жовтня 2017 року 17 млрд куб. м газу для проходження опалювального сезону 2017-2018 років.
Фіскали не відчувають втоми і продовжують підрахунок авто-порушників на іноземних номерах. Більш того, митники пропонують штрафувати українців, які їздять на транспорті, що пригнали для них нерезиденти. (А це 300% від несплачених митних зборів).
Облік нерухомості. Аналітики вирішили підрахувати, скільки порожніх квартир в столичних новобудовах. Виявилося, що з 2011 року 76 тис. нових квартир в Києві не можуть знайти покупців.
Якщо ви не любите рахувати, то “Київенерго” розповів, що чекає на жителів столиці, які не повідомляють показання лічильників гарячої води.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас