Виробники анонсували новий флагман Nokia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробники анонсували новий флагман Nokia

Технології&Авто
1654
Відбувся анонс першого флагманського Android-смартфона під брендом Nokia, який тепер належить компанії HMD Global. Новинка отримала назву Nokia 8, пише ITC.
Представлена модель оснащена 5,3-дюймовим IPS дисплеєм з QHD роздільністю 2560×1440 точок. Максимальна яскравість зображення становить 700 ніт. Дисплей покритий захисним склом Gorilla Glass 5 з ефектом 2.5 D.
Корпус пристрою виконаний з алюмінієвого сплаву серії 6000. Його товщина складає 7,9 мм. Заявлено захист відповідно до рейтингу IP54. Смартфон Nokia 8 містить процесор Qualcomm Snapdragon 835, 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Також в наявності є слот для встановлення карти пам’яті.
Новинка оснащена подвійною камерою на задній панелі, яка включає 13-мегапіксельні сенсори (кольоровий і монохромний) і оптику Zeiss з діафрагмою f/2.0. Камеру доповнено оптичною системою стабілізації зображення, лазерним автофокусом і подвійним LED спалахом. На лицьовій панелі розміщена 13-мегапіксельна камера для селфі з фазовим автофокусом і об’єктивом з діафрагмою f/2.0. Розмір пікселів для всіх камер становить 1,2 мкм.
Piccy.info - Free Image Hosting
У смартфоні Nokia 8 реалізована функція Dual-Sight, яка дозволяє одночасно виводити зображення з лицьової і задньої камер при трансляції відео в YouTube і Facebook.
Ще однією особливістю новинки є підтримка технології Ozo Audio, яка дозволяє захоплювати об’ємний звук (з охопленням 360 градусів) при запису відео. Основним додатком для роботи з галереєю фотографій і відео є Google Photos, що дозволяє використовувати безлімітне сховище для користувача знімків.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас