Саакашвілі обіцяє повернутися в Україну вже у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі обіцяє повернутися в Україну вже у вересні

Казна та Політика
745
Колишній президент Грузії, екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі анонсував, що повернеться в Україну 10 вересня.
“Я повертаюся в Україну. Я приїду 10 вересня, буду їхати з Польщі через пункт пропуску “Краковець” (Львівська обл. – ІФ)”, – сказав він під час прямої трансляції на своїй сторінці в Фейсбуці.
Політик висловив сподівання, що на кордоні біля пункту пропуску зберуться його прихильники.
“З нами буде багато журналістів, з нами будуть депутати, з нами будуть прості люди. Мене хочуть супроводжувати українці, які живуть у Польщі, їх дуже багато… Я буду дуже вдячний, якщо люди прийдуть на кордон”, – додав він.
М.Саакашвілі допустив, що може бути організований посилений огляд громадян, які перетинають кордон, у зв’язку з тим, що очікується його приїзд в Україну.
Він також заявив про намір після повернення брати участь в судових розглядах у зв’язку з позбавленням його українського громадянства.
Політик підкреслив, що підстав для його затримання при перетині українського кордону немає, і додав, що навіть якщо відповідний указ президента України діє, він все одно житель України. “Якщо я людина без громадянства України, то я – людина без громадянства, що живе в Україні”, – сказав він.
За словами М.Саакашвілі, в Україні у нього залишилося скромне майно і партія “Рух нових сил”.
Він також зазначив, що після повернення в Україну має намір запропонувати порядок денний змін у країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас