Підбігає дівчинка ...: у Мережі розповіли про нову схему автошахрайства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підбігає дівчинка ...: у Мережі розповіли про нову схему автошахрайства

Кримінал
9207
Про черговий спосіб шахраїв «збити» гроші з порядних водіїв в Мережі розповів водій Андрій Блящев.
Орфографія і пунктуація автора збережені.
«Вчора ввечері після роботи вирішив заїхати в магазин. Купив продукти. Виходжу з магазину сідаю в машину. Підбігає дівчинка років 12-14. Якась розпатлана, на руках синці. І мало не плачучи просить довезти її додому. В іншій ситуації я б її підвіз, але в цій мене збентежило те, що стояла машина поруч вся тонована і дівчинка періодично оглядалася в бік цієї машини. Я сказав, що у мене зараз немає часу на це і запропонував їй викликати таксі. Але вона різко розвернулася і втекла до іншої машини.
Тут то я зрозумів весь сенс розводу. Якби вона сіла до мене і я її повіз. Машина яка стояла поруч поїхала б за мною. А там я думаю всім зрозуміло, чим би це скінчилося. Типу я педофіл жени бабки або в поліцію поїдеш. Але на цьому не кінець.
Коли вона сіла в іншу машину до чоловіка років 30 на вигляд. Я заблокував проїзд тонованій машині. Там таке почалося. Вибіг амбал і мало не сам почав виштовхувати мою машину причому мату і загроз життю якщо я не віджену машину було дуже багато. Я потупив хвилини 2 і від гріха подалі відігнав машину. Ці виродки з галасом полетіли у напрямку до мужика», – повідомив Андрій Блящев.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас