Майже 140 тис. грн зібрано за перший місяць акції «Срібна монетка» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 140 тис. грн зібрано за перший місяць акції «Срібна монетка»

Світ
50
Майже 140 тис. грн вдалося зібрати за перший місяць благодійної акції «Срібна монетка» – спільної ініціативи UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром».
Мета акції – збір коштів на міні гранти для регіональних батьківських організацій підтримку місцевих проектів для дітей з синдромом Дауна у різних містах України, ранню допомогу соціалізації та розвитку інтелектуальних здібностей, а також навчання фахівців і батьків інноваційним методикам у галузі освіти, охорони здоров’я та соціалізації.
«UKRSIBBANK рухається у бік позитивних змін, які навряд чи можливі без доброзичливих ініціатив. Ми прагнемо зробити світ трішечки кращим, тому ведемо активну соціальну діяльність і намагаємося допомогти тим, хто потребує нашої підтримки. Вже восьмий рік поспіль ми підтримуємо акцію «Срібна монетка» і нам приємно бачити позитивні результати, – розповів заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.
Акція триватиме до 17 жовтня у всіх відділеннях банку. Кожен може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси у будь-якому з понад 300 відділень UKRSIBBANK або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УкрСиббанк». Підтримати акцію можна й онлайн в один клік через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром». Крім того, в UKRSIBBANK можна замовити платіжну картку «Срібна монетка». Щокварталу банк з власних коштів перераховує на рахунок організації «Даун Синдром» 1% від суми усіх розрахунків, здійснених клієнтами з використанням карток «Срібна монетка».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас