У Кабміні займуться проблемними будівництвами столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні займуться проблемними будівництвами столиці

Казна та Політика
763
У Кабінеті міністрів України створена міжвідомча робоча група з питань законності будівництва деяких об’єктів Києва, які викликають суспільний резонанс. Про це в понеділок, 14 серпня, повідомляє прес-служба Мінрегіону України.
Зокрема, група вивчить законність забудов територій колишнього Сінного ринку на вул. Бульварно-Кудрявській, 15; вул. Михайла Бойчука, 20-22; вул. Львівській, 15; вул. Горлівській, 212; вул. Ревуцького, 40; будівництва на перетині вул. Ревуцького, 8-к та вул. Анни Ахматової; вул. Сормовській, 3; вул. Коперника, 7; вул. Мечникова, 11; вул. Жилянській, 120-б і в Биківнянському лісі.
За кожним відомством, що ввійшло в групу, відповідно до повноважень та компетенцій закріплені завдання. Так, Київміськдержадміністрація, Державна архітектурно-будівельна інспекція та Держгеокадастр протягом 10 днів підготують детальну інформацію по кожному з об’єктів, хронологію виникнення питання, вжиті заходи, а також пропозиції про врегулювання конфліктів.
Мінрегіон разом з Мін’юстом підготують механізми захисту громадських інтересів в процесі резонансних будівництв, в тому числі через суд.
Крім того, група повинна проаналізувати закріплені в нормативно-правовому полі механізми обмеження поверховості об’єктів в історичних ареалах міст.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас