Airbus Helicopters активізує розвиток на китайському ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus Helicopters активізує розвиток на китайському ринку

Фондовий ринок
155
Китай випередив США і став найбільшим у світі ринком цивільної авіації Airbus Helicopters за річним обсягом замовлень, повідомив гендиректор Airbus Helicopters China Марі-Анес Віві, передає Інтерфакс з посиланням на Сіньхуа.
“Китай – досить динамічний ринок з приблизно 20%-им щорічним зростанням. Airbus Helicopters передбачає ще більший потенціал”, – сказала вона в інтерв’ю Сіньхуа.
“Airbus Helicopters прагне налагодити партнерські відносини з Китаєм, який є нашим найбільшим ринком і важливим партнером у галузі промислового співробітництва”, – заявила голова місцевого представництва компанії.
Airbus Helicopters готова задовольнити зростаючий попит з боку Китаю, надавши повний набір вертольотів практично будь-якого розміру і призначення. У минулому році компанія поставила в КНР 35 цивільних вертольотів.
Як очікується, в найближчі десять років Китай купить близько 100 вертольотів для гасіння лісових пожеж. Близько половини з них припаде на середньотяжкі вертольоти, які можуть працювати в гірських районах.
У травні цього року Airbus Helicopters приступила до будівництва лінії кінцевого складання H135 в місті Ціндао (провінція Шаньдун), ставши першим західним виробником вертольотів, що створив складальний конвеєр в цій країні. H135 – популярний легкий вертоліт, який широко застосовується в Китаї в сфері надання медичної допомоги, пошукових операцій, поліцейського нагляду, гасіння пожеж і туризму. Лінія остаточної зборки H135 буде введена в експлуатацію в 2019 році з річною продуктивністю 18 вертольотів, сказала М.-А. Віві.
Airbus Helicopters також запропонує комплексну систему обслуговування, включаючи підготовку пілотів і технічного персоналу, а також підтримку в техобслуговуванні, ремонті та експлуатації.
Китай має намір активізувати розвиток авіаційної промисловості в цілому, приділяючи особливу увагу цивільним вертольотам. Обсяг цього ринку, як прогнозується, досягне 1 трлн юанів (147,2 млрд доларів).
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас