День Фінансів.юа: водійські права за стандартами ЄС і подвійна квартплата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: водійські права за стандартами ЄС і подвійна квартплата

1338
Перш ніж відправитися на вихідні, спікери в п’ятницю, 11 серпня, постаралися зробити кілька важливих заяв. Зазначимо, що багато хто з них безпосередньо вплинуть на наше життя.
Для водіїв В Україні вже в листопаді 2017 має завершитися впровадження директив ЄС, і це означає, що з 1 січня 2018 року «міжнародні» водійські права українців перестануть діяти. Дізнатися, які процедури необхідно пройти для отримання нового водійського посвідчення, і чи потрібно здавати заново іспити, можна тут.
Технологічне майбутнє Раніше Держспецзв’язку розробила законопроект про обов’язкову реєстрацію абонентів мобільного зв’язку для впровадження технології Mobile ID, яка дозволить за допомогою смартфона підписувати різні документи через електронний підпис і отримувати держпослуги не виходячи з дому. Про те, що думають з цього приводу самі оператори, читайте тут.
До речі, подібна ініціатива при екс-президенті Януковичі (в тому числі) призвела до Революції Гідності.
Про тарифи Киянам доведеться платити вдвічі більше за прибирання будинків. Вже наступного тижня жителі столиці отримають платіжки з подвійною квартплатою. Детальніше про суми можна дізнатися тут.
Для таксистів і пасажирів В Україні створили чорний список таксистів. Автори проекту вже внесли до нього більше сотні співгромадян. Навіщо, чому і на чиєму боці закон? Про все це дізнаєтеся після кліку на гіперпосилання.
Якщо ви майнер У НБУ заявили, що Bitcoin певного правового статусу в Україні (поки) не має. Однак судячи з обізнаності в даному питанні, регулятор явно цікавиться ринком криптовалют і, можливо, навіть думає над вирішенням питання легалізації. Детальніше тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас