У Viber з'явилася нова практична функція — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Viber з'явилася нова практична функція

Технології&Авто
4527
Зміна номера телефону для користувачів Viber пов’язана з цілою масою незручностей. З новою SIM-картою зникає не тільки акаунт, але і весь контент, включаючи списки контактів, вміст чатів та інші важливі дані.
Створення ж нового акаунта і відновлення всіх потрібних контактів вимагає часу. Саме тому розробники Viber задумалися над тим, як спростити процедуру, зробивши її зручнішою.
«Зміна номера телефону – проста і досить поширена операція. У зв’язку з цим ми хочемо забезпечити максимально зручну, захищену процедуру, яка в тому числі збереже листування користувачів і їх контент», – заявив Джамел Агауа, генеральний директор Viber.
Для того щоб змінити номер в Viber, достатньо встановити в смартфон або планшет нову SIM-карту. Додаток автоматично ідентифікує карту і запропонує змінити номер телефону, а також зберегти історію листування в хмарному сховищі, якщо в цьому є необхідність. Після цього буде потрібно лише ввести новий номер і підтвердити його за допомогою коду, відправленого через SMS.
На оновлений аккаунт перенесеться вся необхідна інформація: контакти, діалоги, список паблік-акаунтів, на які підписаний користувач, і придбані стікерпакі. Крім того, всі друзі в Viber отримають повідомлення і пропозицію зберегти нову контактну інформацію. Для тих, хто вирішив змінити не тільки номер телефону, але і пристрій, необхідно перенести контакти зі старого смартфона на новий. Це можливо тільки в тому випадку, якщо платформа залишається колишньою: наприклад, перенести дані з Android на iOS не вдасться.
У разі, якщо Viber користуються тільки на одному пристрої – на смартфоні і комп’ютері або планшеті, то перед зміною номера треба переконатися, що додаток на додаткових пристроях оновлено до останньої версії, інакше акаунт на них буде активовано.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас