Microsoft створила технологію для прискорення роботи блокчейн-систем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft створила технологію для прискорення роботи блокчейн-систем

Фінтех і Картки
1387
Microsoft розвиває технологію, яка, на думку компанії, допоможе прискорити роботу блокчейн-систем і зробити їх більш конфіденційними.
Американський IT-гігант анонсував платформу Coco Framework, яка, підключаючись до різних блокчейн-мереж, дозволяє вирішувати деякі проблеми (наприклад, низька швидкість роботи і питання приватності), пов’язані з їх повільним впровадженням.
Coco Framework – це проект з відкритим вихідним кодом. На даний момент платформа сумісна з однією з найпопулярніших блокчейн-систем – Ethereum, дозволяючи їй працювати приблизно в 100 разів швидше.
Передбачається, що нове рішення Microsoft зможе обробляти близько 1600 транзакцій за секунду. Для порівняння, мережа компанії Visa розрахована на 24 тис. платіжних транзакцій за секунду.
Поки Coco Framework перебуває в процесі розробки. Вихід платформи на ринок намічений на 2018 рік.
«Ми очікуємо, що вона стане основою для корпоративних блокчейн-систем, – говорить керівник підрозділу Microsoft Azure Марк Русинович (Mark Russinovich). – Ми вважаємо, що блокчейн потенційно здатний змінити будь-яку галузь».
У Microsoft збираються безкоштовно поширювати Coco Framework, але сподіваються, що цей продукт дозволить залучити більше клієнтів до хмарних сервісів компанії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас